2011 CICLISM VIAŢĂ DE BICICLIST BY ANALOG TV

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Timişorenii practică mountainbiking fără voia lor pe drumurile din oraş. Bicicliştii sunt astfel provocaţi să urce borduri înalte sau pante încilnate dacă traseul lor include şi pistele de pe Gheorghe Lazăr. Pensionarii urcă şi coboară resemnaţi de pe bicicletă pentru a face faţă condiţiilor drumului ciclist, iar tinerii se bucură de adrenalină.

Bicicliştii trebuie să facă faţă mai multor obstacole zi de zi. Pe strada Gheorghe Lazăr din Timşoara pistele de bicicletă au fost traşate peste rampele folosite pentru aprovizionarea magazinelor din zonă.Reprezentanţii Primăriei nu pot muta pista de biciclete de pe trotuarul cu obstacole pe carosabil din cauză că numărul de benzi nu permite acest lucru. Cât despre bordurile abrupte, ele vor fi reamenajate pe viitor.

Faptul că pensionarii practică jogging-ul pe lângă bicicletă din cauza rampelor sau că tinerii se dezechilibrează printre denivelările de pe piste a ajuns şi la urechile profesioniştilor în ciclism.Cei peste 10.000 de biciclişti, înregistraţi oficial în cadrul campaniei Verde Pentru Biciclete, mai au de aşteptat până vor circula lin şi fără acrobaţii pe pistele din oraş.
 


Sursa AnalogTV

Parent Category: Stiri
Hits: 5141

Sponsorii, partenerii si colaboratorii Clubului

                                                                                                                       

TOP